Diefstallen kleedkamers sporthal

Beste spelers en ploegen, we krijgen de laatste weken enkele meldingen van diefstallen in de kleedkamers. We hebben dit gemeld aan de gemeente maar zij zien dit niet als een algemeen probleem daar het maar een paar keer is voorgekomen. Daarom willen we vragen dat jullie alle waardevolle spullen meenemen naar de zaal en niet in de kleedkamer achterlaten. Alvast bedankt voor jullie medewerking, Bestuur EZL.

Op 8 september start seizoen 2014-2015

Op 8 september start de competitie 2014-2015, dit jaar zal de B-reeks de aftrap geven.
Kalenders, spelerslijsten en rangschikkingen staan on-line. De nieuwe licentiebladeren kan je nog niet afdrukken (vanaf 1-10) maar zullen bij de scheidsrechter liggen op de eerste competitiewedstrijd.

Lees meer...

Licentieblad ploegen

Vanaf vandaag kan je de licentiebladeren downloaden en afdrukken vanop de site, ga daarvoor naar je respectievelijke team pagina en druk op de link 'Licentieblad Afdrukken'. Dit zijn de enige officiele licentiebladeren en moet je elke wedstrijd bij hebben en kunnen vertonen.

Sportvloer grote zaal sporthal Hemelrijk

Door de Essense Zaalvoetballiga werd vastgesteld dat er dit seizoen reeds veel (meer dan 10 op 3 maanden tijd) kwetsuren zijn gebeurd tijdens zaalvoetbalwedstrijden in sporthal Hemelrijk. Na een ongeval op maandag 10 december, werd dit doorgegeven aan de lokale pers (Het Laatste Nieuws) en is er hieromtrent een reportage geweest op ATV.

Lees meer...

Vroegtijdig betreden zaal !!

Beste voetballers,gelieve er rekening mee te houden dat jullie niet te vroeg de zaal betreden. De basketbal heeft tijd tot 18.55 om te trainen en heeft dan nog 5 minuten om de zaal op te ruimen.

Lees meer...

Wedstrijdblad

Het wedstrijdblad kan vanaf nu ook electronisch ingevulde worden, hiervoor heb je 2 mogelijkheden. Ofwel vul je het online in en druk je op de knop "wedstrijdblad" hiernaast en kan je hem online invullen.

Lees meer...

A-reeks

Team
Punten
1 Rozenhof 22
2 Indoor Soccers 21
3 ZVC 't Volkshuis 16
4 ZVC De Meeuw 15
5 De Voerman 13
6 ZVC Essen 13
7 ZVC Hemelrijk 10
8 NHR 2

B-reeks

Team
Punten
1 De Gaffel 24
2 De Gouden Leeuw 20
3 Kuyps Verzekering 17
4 ZVC Young Stars 15
5 Tennisfun 15
6 GICO 14
7 Gildenhuis 6
8 Inter Essen 1

Beker van Essen